Seuraava otos on lainattu facebookista:

"Uuden kauden hommelit on siis pyöräytetty jollain tasolla käyntiin, ja seuraa pientä infoa kaikille.

Ensinnäkin, pelaamme jälleen ison kentän viikonloppusarjassa. Tavoite on tällä kaudella mikäpä muukaan kuin voitto! Lisäksi olemme ilmoittautuneet kahteen turnaukseen; Pole Kuppiin sekä ennen sarjojen käynnistymistä pelattavaan Mukkulan pienjoukkueturnaukseen. Ajankohta Mukkulan turnaukselle on 29.3. eli maalis-huhtikuun vaihteessa - laita kalenteriin heti!

Kuten jotkut jo tietää, Roope on hommannut meille sponssin, mikä varmaan osaltaan innostaa porukkaa pitämään hommaan pystyssä. Sponssi ei takaa ilmaista osallistumista, mutta helpottaa maksujen osalta kaikkia n.20€ verran.

Eli alkakaahan kaikki jo nostamaan kuntoanne kautta varten!!!"

Tästä eteenpäin uutta:
Kauden maksun suuruus tulee olemaan noin 30€ sisältäen kortteliliigan 23€ jäsenmaksun, kauden 2008 ison kentän viikonloppusarjan maksun (150€/joukkue), Hollola Cityn jäsenmaksun ;) tuomarimaksut, turnausmaksut (mm.Pole Cup, Mukkulan pienjoukkueturnaus yms? sekä mahdollisesti jotain muuta kivaa, joka selviää budjetin mukaan...

Ennen kautta kyseltiin kovasti saunaillan järjestämistä mahdollisesti yhdessä Masen kanssa. Mielestäni aivan järjellinen ja huomioitava idea, mutta sen enempää järjestelyitä ei ole tehty. Jos joku tahtaa kyseistä tapahtumaa järjestää, niin ottakaa yhteyttä minuun, Walluun tai johonkin. Tai yhtälailla Hollola Cityn omaa saunailtaa olisi hyvä alkaa järjestää tai ainakin miettimään.

Nyt järjestetään äänestys saunaillan ajankohdasta seuraavassa osoitteessa:
http://www.doodle.ch/participation.html?pollId=fh4a75s6wteq5bs7