Tässä vaiheessa on vielä mahdoton sanoa, milloin pelit ovat meidän osaltamme ohi, mutta kausi päättyy tänä vuonna virallisesti Hollola Cityn kauden päättäjäis -saunailtaan rakkaassa paikassal, Messilän allasosastolla!

Nyt ollaan ajoissa liikkeellä, ja varaillaan mahdollisimman monelle sopiva aika etukäteen, niin tulee huippuhyvät bileet! Koska järkkään kyseistä tapahtumaan, olisi mukava myös itse päästä paikalle, ja siksi ehdotan ensimmäisenä itselleni sopivia aikoja =) Sen verran edellisistä vuosista kuitenkin oppineena jätetään kortteliliigapäivä väliin ja siirretään tapahtuma mieluummin pidemmälle syksyyn. Seuraavassa listausta mahdollisista ajoista - valitse kommentilla itselle sopiva, niin päästään varailemaan:

  1. Perjantai 19.9.
  2. Lauantai 20.9.
  3. Perjantai 3.10.
  4. Lauantai 4.10.
  5. Perjantai 10.10.
  6. Lauantai 11.10.

Saunaillassa voidaan käydä kauden saavutuksia läpi, katsella kuvia sekä videoita menneiltä vuosilta ja muuta mukavaa. Voin myös ottaa vanhoja palkintoja muistojen virkistämiseksi mukaan, ja tietysti tämän vuotisen Pole Cupin neljännen sijan säälipalkinnon =) Kaikki tietää, mitä sinne kuuluu laittaa...