Meininki vaikuttaa olevan erittäin loistavaa heti kauden alussa. Pikkukentällä oli tiukka peli ja takkiin tuli 2-1, mutta peli oli lähtökohtiin nähden hyvä. Isolla kentällä avattiin upealla taisteluvoitolla 4-3. Vielä pitää hioa Hollola Cityn kuuluisaa "mental balancea" varsinkin johtoasemassa pelatessa. Henki on kuitenkin hieno eikä yrityksen puutteesta voi syyttää ketään.

Ilmoittautukaa peleihin Osallistujat.com:ssa - korjasin linkin oikealta. Vaihtopelaajia ei ole ollut ainakaan liikaa. Tiistain pelistä on kolme poissa pelikieltojen takia, joten sitäkin suuremmalla syyllä kaikki messiin!!!

Huomatkaa tiistaina oman pelin jälkeen meille on osoitettu tuomarointivastuu. Itse en ole paikalla ja Mäky on pelikiellossa, joten jonkun muun on hoidettava homma kotiin tai joukkueelle tulee sanktioita. Kulukorvaus on 10e ja homma suhteellisen helppo. Jonkinlainen pilli on suotavaa olla mukana. Seuraava tuomarointi on 22.5.

Tiedotuksesta sen verran, että ajattelin Facebookissa löytyvän ryhmän toimivan ainoastaan ns. kannatusryhmänä. Eli käytännössä tiedotusta jalkapalloon liittyen tulee ensisijaisesti täällä sekä osallistujat.com:n kautta postilistalle. Facebook toimii avoimena ryhmänä kaikille pelaajille, kannattajille sekä kavereille ja yhteistyökumppaneille. Käy siis liittymässä Osallitujiin varmistaaksesi kaikkien infojen perilletulon.