Jälleen kerran jätkät on aika muuttaa puheet teoiksi! Ei se oo mies eikä mikään, jos ei lunasta päättäjäissaunan lauteilla annettuja lupauksiaan tehdä jotain Hollola Cityn eteen. Nyt olisi siis aika käynnistää projekti "Peliasut 2011" (PA2011).

Tässä suunnitelma aikatauluineen:

-valitaan 2-5 henkilöä projektiin - yksi päävastuussa (Deadline 5.11.)

-ryhmä miettii ja valitsee n. 5 erilaista paita+housut -yhdistelmää hintoineen, joiden osalta laitetaan demokraattinen äänestys pystyyn (DL 30.11.)

-kaikki Hollola Cityn jäsenet ja kannattajajäsenet miettivät/etsivät mahdollisia yhteistyökumppaneita ja sponsoreita, joiden kanssa sovitaan mahdollisista mainoksista, painatuksista ja osallistumisesta kustannuksiin (DL 31.12.)

-paitaryhmä jättää tilauksen valituista peliasuista valituun paikkaan valituilla mainospainatuksilla (31.01.11)

Lupaan ainakin itse auttaa asiassa mm. tiedotuksella Osallistujien, blogin ja facebookin kautta; muistuttamalla deadlineista, etsimällä sponsseja jne. Ketä muita on mukana?!? Ehdotan, että projektissa ovat mukana ainakin Roope, PH, Jake, ...

Avaan keskustelun Osallistujat.comin foorumille. Käy siis kirjautumassa sisään. Myös tänne blogiin voi kommentoida asiaa. Facebook on vain mainostusta varten.